DEXT AB

Under maj månad erbjuder fotoboksförlaget DEXT Sveriges fotoklubbsmedlemmar inköp av förlagets böcker med 30% rabatt. Erbjudandet gäller förlagets alla titlar, inklusive nylanserade "Bättre bilder / Streetfoto" av gatufotobloggaren Eric Kim och Stefan Ohlssons fotoredigeringsbibel "Digital bild", nu i fjärde utgåvan. Stefans bok är lämplig både som kursmaterial och för självstudier.

– Under vintern har vi sett en debatt i Sveriges Fotografers förbund om den svajiga kvaliteten på de bilder proffsen lämnar ifrån sig. Därför är det särskilt roligt att hjälpa till att sprida Stefan Ohlssons kunskaper och råd om optimal digital bildbehandling i Photoshop och Lightroom till så många som möjligt, säger Tobias Hagberg, förläggare på DEXT.

Erbjudandet inkluderar även Viktor Sundbergs introduktionsserie "Bättre bilder / Fotoskolan 1" och "Bättre bilder / Fotoskolan 2".

– Tillsammans utgör de två böckerna en väldigt bra introduktion för fotonybörjaren, både vad gäller teknik och bildseende. Viktors roll som fotolärare i Canons fotoskola har hjälp honom att slipa fram ett pedagogiskt upplägg som fungerar för nästan alla, säger Tobias.

För den som ofta fotograferar fåglar och vilda djur har förlaget under hösten gett ut "Fotografera fåglar & vilda djur", av den norske mästarfotografen Ole-Jørgen Liodden.

– En annan pärla är Eric Kims purfärska "Bättre bilder / Streetfoto", säger Tobias. I den boken berättar författaren ingående om hemligheterna bakom lyckade gatufotografier, bland annat hur man kan göra för att övervinna rädslan för att fotografera främlingar. 

Erbjudandet gäller under maj månad. 

Vårt erbjudande till dig och din fotoklubb

Fotoklubbsmedlemmar! Gå samman i klubben, och handla ur hela DEXTs sortiment med 30% rabatt. Erbjudandet gäller vid köp över 1 500:-. Böckerna kan väljas och kombineras helt fritt. Passa på att fynda billiga böcker till medlemmarna, eller köpa in en uppsättning kurslitteratur!

Så här funkar det:

  1. Registrera ett konto på DEXT.se
  2. Gå samman flera medlemmar, och lägg en beställning på minst 1 500:- på DEXT.se. Välj fritt bland alla titlar, kombinera som ni önskar.
  3. Använd rabattkoden fotoklubb13maj i sista steget i kassan, så dras 30% av från slutsumman.

Ja, jag är fotoklubbsmedlem och vill handla med 30% rabatt! 

När du använder rabattkoden bjuder vi dessutom på en valfri bonusbok till klubbens utlåningsbibliotek. Ange önskad bonusbok genom att svara på beställningsbekräftelsen, efter lagd order om minst 1 500:-.

Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2013 och vänder sig endast till medlemmar i fotoklubbar.

Kontakt

  • Tobias Hagberg, förläggare, 08-25 39 39, e-post tobias@dext.se
  • Henrik Holmberg, e-post henrik@dext.se

DEXT-kvittret